Dishes to share or not
EDAMAME * 3.50€
Green soya bean pods
MANDUCA CROQUETTE (unit) 2.50€
Delicious homemade calamari croquette
TUNA BAO (unit) 4.50€
Bao with tuna, kimuchi sauce and pickled cabbage and carrot
PORK JAW BAO (unit) 4.50€
Bao with pork jaw and green curry with pickled red onion, mint and cucumber
GYOZAS (4 units) 6€
Gyozas stuffed with pork & vegetables, furikake noritamago and our sweet soya sauce
KAKIAGE (4 units) 10€
Tasty vegetables, king prawn and parmesan tempura, accompanied with a sweet and spicy sauce
CHICKEN WINGS WITH HOISIN SAUCE 10€
Chicken wings with mango hoisin and furikake noritamago
WAKAME SALAD * 10€
Wakame, butterfish flambé with japanese pepper, prawns, citric mayonnaise, tobiko and sesame
TOMATO AND SMOKED EEL 12€
“Mar Azul” tomato, roasted vegetables with smoked eel and kabayaki sauce
SALMON TARTAR 15€
Salmon tartar with wakame, truffle sauce, sesame and kimuchi mayonnaise
TUNA TARTAR * 16€
Tuna tartar with hijiki, quinoa and ajipanka sauce
*Gluten free dish
*
Diseña el Wok a tu gusto 11€
1.- BASE
ARROZ BASMATI * // NOODLES // TALLARINES DE ARROZ *
2.- COMPLEMENTO (puedes combinarlos)
POLLO * // LANGOSTINO * // VERDURAS *
3.- SALSA
MK VEGANA // MK // MK MARISCO *
__________________________
PAD THAI “DE LA CASA” 13€
Tallarines de arroz, pollo, langostinos y la original salsa de Tailandia
RAMEN MURCIANICO 14€
Caldo de caldero, noodles, buñuelos de rodaballo, gyozas de langostino, verduras y huevo
BACALAO TEMPURIZADO 15€
Tacos de bacalao en tempura con crema de maíz dulce, miso, mini-mazorcas y jengibre
SALMÓN HORNEADO 16€
Salmón horneado con lacado de salsa de ostras acompañado de arroz cremoso de Calasparra, alga nori y caldo de marisco
ROLLITO RABO TORO 16€
Rollito crujiente de rabo de toro estofado con shiitake y salsa barbacoa china con crema de apionabo
TATAKI DE PRESA IBÉRICA * 18€
Presa ibérica cortada a cuchillo con salsa de kalimotxo sweet chili y causa limeña